Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Paal | Angelim | 10x10cm (100x100mm) | 4.00m
Paal | Angelim | 10x10cm (100x100mm) | 4.00m
€77,50

Goedkoper ergens anders?

Laat het ons weten!

033-3036582 [email protected]

Paal | Angelim | 10x10cm (100x100mm) | 4.00m

Klik om te vergroten
€77,50
Op voorraad (2)
Je hebt nog counting... uur
  • Grote voorraad
  • Bezorgen in heel Nederland
  • Afhalen in Amersfoort ook mogelijk
  • Deskundig advies
Informatie

De paal Angelim 10x10cm (100x100mm) hardhouten paal is een zware hardhouten paal en wordt gebruikt voor het plaatsen van schuttingen en andere erfafscheidingen waar een extra stevigheid gewenst is. De kopmaat van de Angelim Vermelho hardhouten paal is 100x100mm. 

Productinformatie

- Houtsoort: Angelim Vermelho
- Duurzaamheidklasse: 1
- Structuur: fijnbezaagd
- Kopmaat: 10x10cm (100x100mm)

Beschikbare lengtematen paal Angelim 10x10cm 

- 4.00m
- 4.00m en 5.00m zijn ook beschikbaar in Azobe 10x10cm

Tips voor het plaatsen

Plaats de paal Angelim Vermelho 10x10cm voldoende in de grond om een goede basis voor de schutting te creëren. Belangrijk is om de paalafstand niet te ver uit elkaar te zetten. Bij een schutting kun je maximaal 2.00m aanhouden waarbij geldt: hoe korter je de palen op elkaar zet des te sterker wordt de schutting.

De Angelim Vermelho 100x100mm hardhouten paal is geschikt voor een schutting bekleed met Douglas Zweeds Rabat of Douglas Zweeds Rabat zwart gecoat. Door de zware kopmaat geef je de schutting een sterke basis die veel wind aan kan. Ook is deze hardhouten paal geschikt voor het maken van een steiger aan het water. Combineer de palen van de steiger met een Angelim Vermelho 4.5x9cm balk voor een stevige constructie en monteer hierop Massaranduba 2.1x14.5cm vlonderplank of een Massaranduba 2.8x14.5cm vlonderplank.

Angelim Vermelho hardhout is erg hard. Boor daarom altijd je schroef voor met bij voorkeur een ijzer- of spiraalboor. Gebruik voor extra duurzaamheid een RVS schroef met freeskop. Deze zijn erg sterk, gaan lang mee en zorgen dat de planken goed vast blijven zitten.

Ben je van plan een beschoeiing of grondkering te plaatsen? Plaats de Angelim Vermelho 100x100mm paal dan in combinatie met Angelim Vermelho 3x18.5cm damwand, Angelim Vermelho 2x20cm beschoeiingsplank of een Robinia schot.

Levensduur Angelim Vermelho hout

Angelim Vermelho hardhout is naast Azobé en Bangkirai een bekende hardhoutsoort die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika. De loofhout bomen groeien ondanks de enorme lengte vaak mooi recht en cilindrisch. Dit zorgt er voor dat Angelim Vermelho een stabiele houtsoort is. De duurzaamheidsklasse is 1 bij een volumerieke massa van 1050kg/m3. De kleur is te omschrijven als roodbruin en bij voorkeur gebruik je Angelim Vermelho als paal, balk of beschoeiing.

Ben je een bedrijf?

Bent u een klusser, hovenier, timmerman of aannemer en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor hout- en hout gerelateerde materialen?

Wegens de vergroting van onze opslag en voorraad zijn wij op zoek naar nieuwe zakelijke klanten.

Uw voordelen als zakelijke klant:
- inkoopkorting op basis van onze handelsprijzen
- snel en flexibel door een grote voorraad (binnen opgeslagen)
- deskundig en passend advies door onze verkoopafdeling
- maatwerk vanuit onze timmerafdeling
- bezorgd op locatie

Maatwerk schutting of veranda?

Houthandel Bos in Amersfoort beschikt over ervaren medewerkers met veel kennis over al onze producten. Wij voorzien u daarom ook graag van deskundig advies over alles wat verkrijgbaar is in onze online houthandel en onze vestiging in Amersfoort

Vragen over de paal Angelim 10x10cm?

Vrijblijvend helpen wij u graag kiezen voor de juiste houtsoort, de maten, de kwaliteit en de producten gecombineerd met een advies over de plaatsing van de producten. Neem gerust contact op via [email protected] of 033-3036582. Wij helpen u graag.

Antwoord niet gevonden?

Stuur ons een bericht en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Mail uw vraag
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »