• Grote voorraad
  • Afhalen in Amersfoort
  • Deskundig advies

Verzenden & retourneren

Bezorgservice

Houthandel Bos heeft de bezorging van uw bestelling in eigen beheer. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op korte termijn leveren. Wij hebben 95% van onze producten op voorraad. Indien niet voorradig is dit binnen enkele dagen aanwezig in onze vestiging te Amersfoort.
 

Bezorgkosten

Houthandel Bos hanteert voor de bezorging van uw bestelling variabele tarieven:

Ons standaardbezorgtarief (incl BTW) is 19,95 euro + 0,25 euro per KM gerekend vanaf de Amersfoortsestraat 23 te Amersfoort (heen en terug). Bij het bestellen rekent de calculator de verzendkosten automatisch uit nadat het verzendadres is ingevuld.

Afhalen

U kunt uw bestelling afhalen binnen onze openingstijden bij onze vestiging te Amersfoort. 

Openingstijden:

Maandag  08:00 - 17:00
Dinsdag  08:00 - 17:00
Woensdag  08:00 - 17:00
Donderdag  08:00 - 17:00
Vrijdag  08:00 - 17:00
Zaterdag  08:00 - 16:00


Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Hoe werkt de bezorging?

-      Nadat u de bestelling heeft geplaatst en betaald nemen wij telefonisch contact met u op betreffende de bezorging. Betaal bij voorkeur met IDEAL voor een snellere levering van           uw bestelling en geen betaalkosten. Zorg in geval van vooruitbetaling per bank dat uw order tijdig binnen is bij ons, onder vermelding van het ordernummer. LET OP, na                           ontvangst van uw vooruitbetaling, nemen wij de order in behandeling. 

-      Zorg dat u bereikbaar bent op het door u gegeven telefoonnummer. Ook krijgt u een bevestiging per e-mail.

-      Een dag van te voren wordt het tijdstip van bezorging met u overlegd door onze planner.

-      Op de dag van bezorging krijgt u een uur van te voren telefonisch bericht van de chauffeur over het tijdstip van bezorging bij u thuis.

-      Wij leveren de bestelling tot aan de stoep. heeft u een voorkeur dat de bestelling op een andere plek gelost moet worden, dan dient u dit ter plekke met de chauffeur te overleggen. Eventuele schades etc. die hierdoor uit ontstaan is op uw eigen risico. 

-      Indien er bij het afleveradres een milieuzone geldt m.b.t. uitstoot van uitlaatgassen dan moet u dit vooraf laten weten. Wij passen het transport hierop aan.

-      Indien uw bestelling afgeleverd moet worden op de Waddeneilanden dan leveren wij tot aan de veerboot. Indien mogelijk kunt u de bestelling tegen een nog te bepalen meerprijs aan huis geleverd krijgen.


Retourneren

Producten kunnen binnen 7 dagen retour of geruild in overleg mits ze niet speciaal voor u besteld of aangepast zijn.

Producten dienen in complete verpakking terug gestuurd te worden. 
U draagt zelf zorg voor de kosten en het risico van de retourzending.

Producten die in de regen hebben gelegen en/ of vies zijn (denk hierbij aan zand/ modder) kunnen wij niet retour nemen.

Het geretourneerde product zal door ons worden beoordeeld waarna u op de hoogte wordt gesteld van de afhandeling. Na ca 7 dagen wordt het bedrag overmaakt op uw bankrekening.

Retouren zelf terugbrengen is niet mogelijk.

Aanvullende informatie m.b.t. retourneren:
Houthandel Bos vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 7 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.'