• Grote voorraad
  • Afhalen in Amersfoort
  • Deskundig advies
Plankdrager (2st) Driehoek | Zwart | Small
Plankdrager (2st) Driehoek | Zwart | Small €19,95

Plankdrager (2st) Driehoek | Zwart | Small

€19,95
Op voorraad
  • Grote eigen voorraad
  • Afhalen in Amersfoort
  • Snelle levering
Informatie

Mooie zwart ijzeren plankdrager voor in huis voor het ophangen van robuuste wandplanken.

Productinformatie:
- Materiaal: metaal
- Behandeling metaal: mat zwart gepoedercoat
- Behandeling hout: geschaafd en afgewerkt
- Afmeting plankdragers: 210x210mm (buitenmaat)

Inclusief bijbehorende houtdraadbouten, pluggen en schroeven voor de juiste bevestiging.

Aanvullende producten (ook los te bestellen):
- Wandplank Douglas Small driehoek 30x200x1000mm (1 zijde bekant en 1 zijde onbekant/waan): 17,50 euro
- Wandplank Beuken Small driehoek 30x200x1000mm (1 zijde bekant en 1 zijde onbekant/waan): 25,00 euro
- Wandplank Eiken Small driehoek 30x200x1000mm ( 1 zijde bekant en 1 zijde onbekant/waan): 25,00 euro
- Wandplank Rustiek Eiken Biels buiten Small driehoek 30x200x1000mm ( 2 zijden bekant/recht): 45,00 euro
- Wandplank Rustiek Eiken Biels binnen Small driehoek 30x200x1000mm ( 2 zijden bekant/recht): 45,00 euro

Zit uw gewenste afmeting er niet bij? Stel uw vraag via de e-mail aan ons en u ontvangt een offerte op maat. Ook bent u van harte welkom in Amersfoort om zelf de producten te zien/voelen en af te halen.

Hoe bestel ik de juiste producten:
In het "Hout in Huis" assortiment van Houthandel Bos hebben wij een groot assortiment plankdragers en wandplanken. Na het selecteren van de gewenste set plankdragers kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten waarbij u rekening dient te houden met de afmeting Small, Medium of Large. Bij een plankdrager "Small" besteld u een wandplank "Small". Deze passen perfect bij elkaar!

Houtsoorten:
- Foto 2: De Douglas naaldboom heeft van zich zelf een rood/oranje achtige kleur wat zich vertaald in mooie wandplank met een donkere rode kern en een lichtere oranje buitenzijde (spint).
- Foto 3: De Beuk is van zichzelf erg licht van kleur en i.c.m. zwarte lijnen in het hout (dit heet "slaap") krijgt elke wandplank een unieke tekening.
- Foto 4: De Eik is een loofboom waardoor hij meer kernhout bezit. Ook zie je in de wandplanken vaak  meerdere ronde tekeningen/structuur. Samen met de geel/bruin achtige kleur een heel mooi product.
- Foto 5: De buitenzijde van de Rustiek Eiken bielzen wandplanken laten duidelijk de verwering zien op de plank. Dit komt doordat deze jaren zijn gebruikt op de Nederlandse Spoorwegen.
- Foto 6: De binnenzijde van de Rustiek Eiken bielzen wandplanken kenmerken zich door de blauwe "vegen" in het hout. Doordat de bielzen gebruikt zijn onder de rails hebben de zware ijzeren bouten zich door de looizuren laten aantasten. Dit geeft een mooie exclusieve tekening in de wandplank.

Eerlijk en Duurzaam hout van de Utrechtse Heuvelrug
De robuuste wandplanken van Houthandel Bos Amersfoort worden gezaagd uit in Nederland verkregen stamhout. Bij het preventief rooien en weghalen van bomen in de regio Utrecht/Amersfoort komt er veel stamhout vrij wat doorgaans altijd kapot gezaagd wordt tot brandhout. Wij geloven er in deze stammen op te kopen en te verwerken tot leuke producten. Houtproducten voor in huis zijn op het moment erg populair en vinden bijna altijd hun oorsprong in minder ontwikkelde landen waar de arbeidsomstandigheden erg slecht zijn. Om maar niets te zeggen over de milieubelasting die er bij komt om de producten hier in Nederland te krijgen.

Houthandel Bos gelooft in het maatschappelijk duurzaam ondernemen door hout uit Nederland te verwerken en terug te brengen naar de Nederlandse huiskamer. 

Los van het feit dat het leuk is om het Nederlandse hout uit de omgeving te gebruiken geeft het ook veel voordelen ten opzichte van het buitenlands geïmporteerde hout:
- minder milieubelasting door korte transport routes
- verwerking van de stammen door met zonnepanelen opgewekte energie
- Nederlandse productie met goede arbeidsomstandigheden
- resthout afvalwerking door onze houtgestookte CV installatie

Samengevat: Een eerlijk Nederlands product met een 2e leven!