• Grote voorraad
  • Afhalen in Amersfoort
  • Deskundig advies

Borrelplanken Exclusief

8
Sorteer op:

Houthandel Bos heeft in haar assortiment verschillende Exclusieve Borrelplanken van Eerlijk Nederlands Hout.

De borrelplanken kenmerken zich door de robuuste en grillige vormen waardoor je een exclusief product in huis haalt die niemand anders heeft. Op onze webshop staan slechts enkele voorbeelden terwijl wij er honderden op voorraad hebben. Wij adviseren dan ook langs te rijden om te komen kijken naar het aanbod en de borrelplank zelf uit te kiezen. 

Eerlijk hout van de Utrechtse Heuvelrug
Het verhaal achter het "Eerlijke Nederlandse Hout" is ontstaan uit het feit dat bijna alle borrelplanken die in de winkels worden aangeboden uit Azie komen waar kinderarbeid is toegepast. Kinderen werken 12 uur per dag om de borrelplanken te zagen, schuren en lakken onder helse omstandigheden.

Wij kopen ons hout bij bosbouwbedrijven welke onder verantwoord bosbeheer het hout ontrekken uit de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor haalt u gegarandeerd een eerlijk en maatschappelijk verantwoord product in huis. Doordat het hout niet vernietigd of verwerkt wordt tot kachelhout, maar juist gerecycled wordt dragen wij met zen allen bij tot minder milieubelasting.

Voordelen:
- verantwoord kap- en bosbeheer 
- minder milieubelasting door een korte transport afstand van bos naar eindgebruiker
- arbeid uitgevoerd door Nederland personeel
- minder uitstoot fossiele brandstoffen door recycling hout

Heeft u een vraag over een product in de categorie borrelplanken exclusief of wilt u een stukje advies inwinnen? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Amersfoort om kennis te maken met de producten.